Create Hero Banner Image

 

Tisztelt Szülők!

Az intézmény körzetéhez tartozó települések:  Illocska, Lapáncsa, Magyarbóly, Kislippó

A Magyarbólyi Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolában a miniszteri határozat alapján az alábbi eljárásrendet kell követniük.

A személyes megjelenés a beiratkozás folyamata során kötelező, de lehetőségük van a szülőknek előzetes adatszolgáltatásra a Kréta rendszeren keresztül , ezáltal jelentősen könnyebbé és gyorsabbá válik az ügyintézés mindenki számára.

A 2022/2023. tanév rendjéről szóló 22/2022. (VII. 29.) BM rendelet alapján a személyes beiratkozás napjai: 2023. április 20-21. (csütörtök és péntek).

2023. április 5-én (szerdán) megnyílik a beiratkozás szülői felülete (BÁI), amellyel a szülőknek/törvényes képviselőknek lehetőséget nyújtunk arra, hogy előzetesen beküldjék gyermekeik adatait az adott általános iskolákba.

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. EMMI rendelet 22.§ (4) bekezdése értelmében az általános iskola első évfolyamára történő beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványokat, Taj kártyát, illetve a rendelet (7) bekezdés értelmében pedig az intézmény a gyermek lakcímkártyája alapján ellenőrzi, hogy a lakcím nyilvántartásban a tanuló lakóhelyeként vagy tartózkodási helyeként az iskolai beiratkozás első határnapját megelőző három hónapnál régebb óta szerepel-e.

AZ iskolával való kapcsolatfelvételre bármilyen ügyintézéssel kapcsolatosan javasoljuk az elektronikus megkeresést. A KRÉTA rendszer beiratkozással kapcsolatos moduljáról az iskola honlapján tájékozódhatnak.

  
E-mail címünk:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06 30 829 7265

Szeretettel várjuk a leendő elsősöket!   

Fáncsi Judit
intézményvezető

 Magyarbóly, 2023. március 31.